Mergi la conţinutul principal

Convocator

Nr. reg. 4. /27.02.2021

Convocator

Şedinţă ordinară a Adunării Generale a Asociaţiei Perspective pentru Copiii Hipoacuzici

nr. 1/2021

din data de 27 februarie 2021

Subsemnata Gál Katalin, preşedintele Asociaţiei Perspective pentru Copiii Hipoacuzici, prin prezenta convoc şedinţa ordinară a Adunării Generale a Asociaţiei Perspective pentru Copiii Hipoacuzici la data de 27 martie 2021, ora 12, online, pe platforma Microsoft Teams.

Ordinea de zi:

1. Prezentarea activităților din anul 2020

2. Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a bilanțului contabil pe anul 2020

3. Proiectul programelor pentru anul 2021

4. Prezentarea proiectului de buget pe anul 2021

5. Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR) – măsuri de aplicare

6. Altele

Menţiune: Datorită pandemiei de Coronavirus și faptului că membrii asociaţiei locuiesc în diferite judeţe ale ţării, la mari distanţe, ședința se va desfășura online, pe platforma Microsoft Teams, membrii asociați urmând să primească invitația pentru a accesa platforma, în email de la adresa de email a Asociației Perspective Pentru Copiii  Hipoacuzici, asociatiaperspectiveromania@gmail.com. Dacă Adunărea Generală nu se consideră statutar constituită (nu vor fi prezenți jumătate plus unu din numărul membrilor) va fi convocată o nouă Adunare Generală peste două săptămâni, pe 10 aprilie, ora 12, online pe platforma Microsoft Teams, conform Statutului Asociației cap. D, Art. 15.

Prezentul convocator se trimite pe format electronic la adresele de e-mail pentru Adunarea Generală a Asociaţiei (tuturor membrilor).

Presedinte,

Gál Katalin